Voitokkaat strategiat kolikkokoneisiin

Voitokkaat strategiat kolikkokoneisiin Voitokkaat strategiat kolikkokoneisiin

Kuten edellisessä artikkelissa esittelimme, kolikkokoneita on kaikenlaisia; on olemassa jopa kolikoilla toimivia juoksumattoja! Kuka täysjärkinen laittaa juoksumattoon kolikkoja, kun saman summan voi säästää juoksemalla vaikka oman työpaikan portaita ylös? Sama pätee stepperiin.

Miten kolikkokoneista voi voittaa? Osasta voit voittaa rahaa, osasta palkintoja ja osasta voit voittaa poletteja. Vanha vitsi sanoo, että paras kolikkoautomaatti on rahanvaihtoautomaatti, sen palautusprosentti on 100!

Miten voitan enemmän kolikkopeleistä?

Jos olet käynyt ruotsinlaivalla, olet kohdannut loosipelejä, eli sellaisia pelejä, joissa on kolikolle vertikaalinen esterata ja alapuolella kolikoita kahdessa tasossa, joista ylempi porras liikkuu eteen ja taakse. Mitä enemmän ylemmälle portaalle tippuu kolikoita, sitä varmemmin se tiputtelee niitä alemmalle portaalle. Työntyessään eteenpäin sen työntää alaportaan kolikkoja lähemmäs alaluukkua. Kun kriittinen massa on saavutettu ja pelikoneeseen on työnnetty parin euron edestä 20 senttisiä, ihme tapahtuu ja reunalla roikkuneet kolikot vihdoin tippuvat alas laariin. Jos pelaat laitetta huonoon aikaan, et voita mitään. Tällaisia kolikontyöntäjiä kannattaa pelata vain silloin kun voitto on todennäköinen, eli silloin kun alaportaan reunalle on kertynyt runsaasti kolikoita. Jos voittoa ei tule kolikoiden syöttämisestä huolimatta, katso nopeasti ympärille varmistaaksesi ettei kukaan valvoja tai henkilökunnan jäsen ole lähettyvillä ja täräytä laitetta kevyesti sivusta. Täräys saa kolikot tipahtamaan ja saat ainakin omasi takaisin. Poistu paikalta äläkä pelaa ennen kuin sopiva tilaisuus taas tarjoutuu. Jos kenkäiset konetta liian lujaa, sen sisäinen sensori tunnistaa ulkopuolisten tärähdyksen ja ulvahtaa kovaäänisesti. Tämä merkkiääni tuo paikalle pelinvalvojat vihaisina ampiaisina ja heidän piikeiltään ei voi välttyä muuta kuin juoksemalla ulos.

Tällaiset kolikkopelit näyttävät lapsellisen silmiin tuottoisilta, mutta ovat tosiasiassa kolikkopelien huonoimmasta päästä. Suurimmillaankin voitto on vain pari euroa. Jossain maissa kolikoidentyöntäjiin on laitettu houkuttimeksi myös pieniä seteleitä kolikkojen päälle. Jos seteli on aivan reunalla, toista ylempi ohje, mutta livistä nopeasti paikalta, ettei kukaan tartu niskaasi. Voit myös kokeilla kolikoilla, mutta käytä kolikkosi säästeliäästi ja odota aina oikeaa hetkeä. Jos olet numismaatikko, tarkista onko laitteessa keräilykolikkoja, joka saattaa tehdä pelaamisesta odotusarvoisesti positiivista.

Ongintapelit ja muut taitopelit

Jos sinulla on mahdollisuus, tarkista pelin nimi ja valmistaja. Mene nettiin ja katso löytyykö pelistä manuaalia ja Youtubesta tutoriaaleja voittamiseen. Kun ymmärrät miten laite toimii, sinulla huomattavasti paremmat mahdollisuudet voittaa. Kasaamispelissä kaikki on kiinni oikeasta ajoituksesta. Kuten kerroimme edellisessä artikkelissa, kasaamispelissä on kolme tolppaa, jotka pitää saada päällekkäin. Miten siitä voi voittaa? Paras tapa on ohjelmoida omalle tietokoneella Stacker, jonka ajoitus noudattaa koneen nopeutta. Kyseinen peli on hyvin yksinkertainen ja elektroniikan harrastajalle se on lisäksi mukava projekti rakentaa oma nopeuspeli. Netistä löytyvillä ohjeilla voit rakentaa laitteen ja harjoitella kunnes osut 90 % kerroista ylimmällä tasolla. Pidä varasi, laite on ohjelmoitu siten, että vaikka osuisit ylimmällä palkilla oikein, laite voi siirtää palikkasi yli. Se maksaa vain noin 1:50 ylös asti osuneet voitot, joten laske pääpalkinnon arvo ja vertaa sitä todennäköisyyteen voittaa ja montako kierrosta arvioit, että voittamiseen menee. Sama sääntö pätee ajastinpeleihin – voit rakentaa oman ajastinpelin ja yksinkertaisen pysäytyspainikkeen. Kun osut säännöllisesti tuhanteen, on aika pelata oikeaa peliä ja viedä pääpalkinto kotiin. Tämä tietysti edellyttää jonkin verran viitseliäisyyttä, mutta on tuottoisampaa kuin vaikka Guitar Heron pelaaminen, josta ei ikinä voita rahaa, vaikka kuluttaisi treenaamiseen satoja tunteja. Eikä se myöskään ole huijaamista, sillä pelaat pelin säännöillä. On pelaajasta itsestään kiinni, kuinka paljon hän pelistä tietää ja miten taitava hän on.

Kolikot on laitettava peliin jos haluat voittaa rahaa!