Kolikkokoneet

Kolikkokoneet Kolikkokoneet

Kolikkokoneita on ihan joka lähtöön. On olemassa kolikoilla toimivia pesukoneita, pieniä autoja ja lentokoneita, jotka heiluvat hetken ja muksu pysyy kauppareissun tyytyväisenä. On myös ruotsinlaivojen kolikoita työntävät hyllyt, jotka näyttävät lasten silmiin valtavilta kolikkopelit aarteilta, mutta jo lyhyt pelisessio paljastaa totuuden. Ainoastaan iso kasa hyllyn reunalla tuottaa koskaan tarpeeksi, että laitteeseen vaivautuisi työntämään useita 20 senttisiä.

Amerikkalaisissa motelleissa on tarjolla myös täriseviä sänkyjä, mutta niiden käyttötarkoitusta on vaikea selittää. Järkevämpiä ovat ostoskeskusten hierontatuolit, jotka stimuloivat selän verenkiertoa kolikon voimalla.

Monenlaisia kolikkopelejä

Eräitä suosittuja kolikkopelejä ovat ongintapelit, jossa pelaaja ohjaa kauhaa, jolla koittaa kaapata pehmoleluja tai rihkamakelloja. Yhdenlaisia kolikkoautomaatteja ovat myös kolikoiden laskijat, tällaiset voivat olla yhdistelmäkoneita, joilla voi laskea sekä paperirahaa, että kolikkoja. Tärkeintä on löytää itselleen viihdyttävä pelikone, joten katso osoitteesta https://www.darksideclub.fi/, mitkä ovat suosituimpia slotteja.

Tavallisia kolikkokoneita ovat myös kahviautomaatit ja erilaiset välipala-automaatit, joista saa juomia, suklaapatukoita, pähkinöitä ja sipsejä. Tupakka-automaatit ovat myös hyvin yleisiä. Erikoisempaa tarjontaa on mm. pizza-automaatti ja popcorn-automaatti.

Jos olet kova huijari, voit myös ostaa vähän järeämmän kolikkokoneen. Nimittäin kolikkoprässin, jolla voit painaa sopivan paksuisesta alumiinilevystä kahden euron kolikkoja. Jos kolikkopelin sensori ei ole tarkka, nämä alumiinikolikot käyvät pelikoneeseen. Ota huomioon, että miltei kaikilla kolikkoautomaateilla on nykyään valvontakamerat, joten kovin avonaisesti ei kannata pelata alumiinirahalla, jottei jää nolosti kiinni.

Arcade-pelit toimivat myös kolikoilla, halusitpa tanssia, ammuskella tai ajaa kilpaa. Monen miehen poikamainen haave on omistaa oma arcade-peli ja asettaa se miesluolaan biljardipöydän, darts-taulun, nyrkkeilysäkin, moottoripyörän ja jalopuisen baaritiskin väliin. Toisin kuin rahapeleissä, ei arcade-peleissä tarvitse kierrättää omaa panosta kun ei niissä mitään voitakaan. Jos olet kokeillut kolikkopelejä ja voittanut niistä kierrätettävää bonusrahaa, löydät hyvät ohjeet ehtojen täyttämiseen osoitteesta https://www.hankemuisti.fi/.

Erikoisempia kolikkopelejä

Yksi ärsyttävimmistä kolikkopeleistä, jota voit koskaan koittaa on narunleikkaus peli. Siinä ohjaat saksia x-akselilla ja koitat tähdätä saksien keskikohdan keskelle narua. Naruista roikkuu käsikonsoleiden tai älypuhelinten laatikkoja. Voit osua saksilla, mutta nylonlanka on paksua ja sakset tylsät, joten valmistaudu syöttämään koneeseen satoja euroja, jotta saat nirhattua yhdenkin narun poikki. Parempi kolikkopeli on vaikkapa tavallinen hedelmäpeli tai videopokeri, joista ainakin voi voittaa käteistä.

On myös taitopelejä, joissa ajoitus on avain voittoon. Näitä ovat mm. kasaamispeli, jossa on kolme nopeasti heiluvaa palkkia. Sinun on tarkoitus kasata palkit päällekkäin yksi kolmen kasa kerrallaan. Jos et osu ihan kohdille, jää seuraavalle portaalle vain kaksi tai yksi palkki. Jos ylität voittoon vaadittavan rajan, saat avaimenperän tai jonkun muun pienen lohdutuspalkinnon. Jos pääset kattoon asti, voitat pääpalkinnon, joka voi olla vaikka halpa puhelin. Laitteen omistaja voi säätää vaikeustasoa, joten katso ennen pelaamista, vaikuttaako nopeus mahdottomalta. Toinen vastaava peli on iso numeronäyttö, joka lähtee nollasta ja tehtävänäsi on pysäyttää ajastin tasan tuhanteen! Jos osut tasan, voitat pääpalkinnon, jos jäät vähän alle, voit saada lohdutuspalkinnon. Netissä tällaisia pelejä ei juurikaan tule vastaan, mutta jos verkkopleaaminen kiinnostaa, siirry osoitteeseen https://www.cafelevel7.fi/ lukemaan lisää netin rahapeleistä.

Kolikkomylly on myös tietynlainen kolikkokone. Se on sama asia kuin kivimylly, jossa hiotaan kiviä sileiksi. Kolikkomyllyyn laitetaan hienojakoista hionta-ainetta, joka muistuttaa hiekkaa ja heitetään tummenneet ja likaiset kolikot sekaan. Kun mylly on pyörinyt pari tuntia, hiekka valutetaan pois ja jäljelle jää uutuuttaan kimaltelevat kolikot. Myös rahanvaihtoautomaatti on kolikkokone, jossa setelit voi vaihtaa kolikoiksi. Jossain voi nähdä myös automaatteja valuutanvaihtoon, jolloin eurosetelin voi muuttaa vaikka Englannin punniksi tai Ruotsin kruunuiksi.

Matkakohteissa voi olla myös manuaalisia kolikkoprässejä, joissa viiden sentin kolikosta saa itse painettua matkakohteen erikoiskolikon. Sitä varten koneeseen on syötettävä viiden sentin kolikko ja kahden euron kolikko. Laitteessa on etupuolella suuri pyörä, jota pitää pyörittää prässin vääntämiseksi. Kun kolikko on prässätty, se tulee lituskana koneesta pihalle. Toinen suosittu vaihtoehto on muistokolikot, jotka saadaan kahden euron kolikolla, mutta mitään vipua ei tarvitse itse kääntää.